Son vaxtlar axşamlar telefonla məşğul olarkən eyni tətbiqlərdən istifadə etməkdən yorulmuşam və bir qədər fərqli alternativ axtarıram. Mənim üçün əlavə proqram quraşdırmadan brauzerdən daxil olmaq və istifadəyə çox vaxt sərf etməmək daha rahatdır. Azərbaycanda belə platformaları müqayisə edənlər real istifadəçi rəylərindən başqa mobil uyğunluq, texniki sabitlik, məxfilik qaydaları və hesabın idarə olunması baxımından hansı detalları nəzərə alırlar?
3 Views

Həftəsonu mən adətən çox şey planlaşdırıram, amma reallıqda həmin planların yarısı belə baş tutmur. :D Bəzən evdə qalmaq, bir fincan çay hazırlamaq və telefonda bir az gəzişmək daha maraqlı olur. Bu yaxınlarda belə bir axşamda müxtəlif rəqəmsal səhifələrə baxarkən ünvanı qarşıma çıxdı. Səhifəyə daxil olub bir qədər məlumatları oxudum və fikirləşdim ki, bəlkə kiminsə axtardığı alternativ ola bilər. Məncə, belə şeylərdə ən düzgün yanaşma əvvəlcə araşdırmaqdır. Saytın imkanlarına baxmaq, qaydaları oxumaq və bütün şərtləri başa düşmək lazımdır. Bundan sonra qərar vermək daha rahatdır. Mən şəxsən “filan səhifə mütləq hamının xoşuna gələcək” tipli tövsiyələrə çox inanmıram. Hər kəsin marağı və istirahət tərzi fərqlidir. Ona görə linki sadəcə burada əlavə seçim kimi qeyd edirəm. Axşam evdə fərqli bir şey axtaran varsa, özü nəzər sala bilər. Uyğun gəlsə, daha ətraflı baxar, uyğun gəlməsə, başqa variant seçər.